Welkom

In het pittoreske vissersdorpje Cabanas de Tavira in de Algarve, hebben wij twee appartementen te huur aan zee. Het uitzicht is fantastisch. U kijkt uit over het natuurreservaat Ria Formosa en de Atlantische Oceaan. En vanaf 2014 een penthouse appartement in het complex Costa de Cabanas (300m van de boulevard) met zwembad. Op het eiland voor de kust bevinden zich rustige langgerekte stranden. Zonder twijfel de mooiste van heel Europa.

 

Het 2- tot 4-persoonsappartement bevindt zich op de begane grond.Het 4- tot 6-persoons duplex appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Ons 'nieuwe' penthouse appartement bevindt zich op de 2e verdieping, heeft 3 balkons/terassen en een gezamelijk zwembad met poolbar. Het appartement is geschikt voor 4 tot 6 personen.

 

De appartementen zijn luxe ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Binnen een straal van 15 km zijn zes golfbanen van uitstekende kwaliteit (bijv. Benamor ca. 2 km). Voor watersport, wandelen en fietsen bent u in Cabanas op het juiste adres.Onder de appartementen bevindt zich een parkeergarage, waar u uw eigen parkeerplaats heeft, die van binnenuit te bereiken is.

 

Cabanas bevindt zich 32 km van Faro, 160 km van Sevilla en 295 km van Lissabon. U kunt dus ook prima dagtrips maken naar deze prachtige steden.Vanaf 2011 verhuren wij ook een aantal appartementen van onze buren. Voor meer informatie zoals prijzen, ligging en inrichting kunt u contact met ons opnemen. Wij zouden u graag bij ons begroeten! (+351)964376064

dimifri@hotmail.com