Locatie

De appartementen bevinden zich in het vissersdorpje Cabanas de Tavira in de Oost Algarve.Het dorp ligt in het natuurreservaat Ria Formosa.Het strand bereikt u met een kort boottochtje over de lagune (60 ct). De opstapplaats is 50 meter van het appartement.Cabanas heeft een uitgestrekt, rustig zandstrand. Op het strand kunt u relaxen, kite surfen en fantastisch wandelen. Echt een paradijs. Er is een strandtent, bedverhuur en tijdens het hoogseizoen kunt u waterscooters, waterfietsen enz. huren.Er is een watertaxi die u op afspraak naar Tavira, Tavira eiland en andere plaatsen kan brengen. Zeker de moeite waard!Cabanas heeft verschillende supermarkten, bakkers, slagers en een dagelijkse vis- en groentemarkt (Ma t/m za van 09.00 tot 12.30 uur). Een postkantoor, een schoenmaker, drogist en vele kleine winkeltjes.Er zijn voldoende restaurants en barretjes. Voor ieder wat wils.Onze favorieten zijn Esmeraldas Irish Pub voor lekker eten en live muziek en Quasimodos Cocktail Bar om gezellig wat te drinken en tot ’s avonds laat te feesten.Er is een treinstation en een buslijn.Voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers is Cabanas een geweldige plek.Door de authentieke relaxte sfeer is het een dorp voor levensgenieters.

Cabanas strand

Cabanas heeft een prachtig strand met een kleine en een grote strandtent. Men kan een parasol met twee strandbedden huren of ervoor kiezen de handdoek in het zand te leggen. Het unieke van Cabanas is dat u met een vissersbootje over de lagune naar het strand wordt gebracht.


Tavira Island

Tavira Island is een groter eiland met verschillende barretjes en restaurants. Ook is er een camping op Tavira Island. Onze favoriete bar is Xiri Beach, de service is heel vriendelijk en het is zeer betaalbaar. U kunt zich laten masseren op het strand of voor watersports kiezen! Om op Tavira Island te komen, kunt u de boot nemen in Tavira of met een Aquataxi vanuit Cabanas gaan.

Quasi Bar

Quasi bar is onze bar direct aan de boulevard. Happy hour is erg populair (19.00-20.00 uur) Het is ook erg leuk voor een cocktail en om te dansen. We zien u graag voor een drankje!


Benamor Golfcourse

Benamor Golfcourse is de dichtsbijzijnde golfbaan (+/-1 km) van de 6 banen in een cirkel van 15 km. Het is een prachtige baan, die meer uitdaging biedt dan het in eerste instantie lijkt.

Casamento Weddingplanners

Wilt u trouwen met de voetjes in het zand? Neem dan contact op met Frederique van Casamento Weddingplanners. Ze regelt alles voor jullie droomdag!


Quinta da Ria Golfcourse

Quinta da Ria Golfcourse is een prachtige baan direct aan zee met een geweldig uitzicht.


(+351)964376064

dimifri@hotmail.com